Hovedsponsor Ringkøbing Landbobank

Hvis nogen har været i tvivl der er sammenhold og fællesskab i fodboldafdelingen, så blev det i den grad bekræftet denne søndag (17/3 2024).

Hele 4 busser med over 200 fodboldglade personer med tilknytning til SHN/Ulfborg og Ulfborg IF havde en uforglemmelig tur til MCH Arena for at se superligakampen mellem vores samarbejdsklub FC Midtjylland og Vejle.

Det hele startede med at klubben vandt en konkurrence om en fodboldtur som FC Midtjylland havde udlovet i en konkurrence, så klubbens medlemmer kunne få en billet samt en kupon til en af boderne på stadion.Formand for fodboldudvalget Niels Bonde lovede så, at klubben ville betale for busserne til Herning, i den tro at det ville blive 2 busser som vi normalt ser til lignende arrangementer.Det viste sig således efterfølgende at blive sådan en stor succes med en opbakning ud over det sædvanlige til turen, så der blev brug for hele 4 busser.

Ganske enkelt helt fantastisk !

Fodbold8
Fodbold5

Ud over ungdomsspillere og trænere, så var der også med på turen det meste af fodboldudvalget samt sponsorudvalget, så vi kom op over 150 medlemmer.

De sidste 50 personer var forældre samt søskende.

Vi fik fordelt de enkelte årgange optimalt i busserne, så alle kom afsted med deres holdkammerater.

Allerede nu har vi fået så meget positiv feedback fra flere af dem der var med på turen, selvom det var koldt og stadion var propfyldt, så det til tider var svært at se noget (især for de helt små).

Udgifterne til busserne dækkes af delvis af overskuddet fra Ulfborg Cup samt Fodboldens dag.

Det er sådanne oplevelser der skaber en uvurderlig værdi i foreningslivet, så planen er helt sikkert at gentage turen i 2025 – dog med lidt brugerbetaling.

Fodbold4
Fodbold2
Fodbold3
Fodbold
Fodbold6
Fodbold7