Hovedsponsor Ringkøbing Landbobank

Ulfborg Idrætsforening er Ulfborgs samlende idrætsforening med en stor underafdeling indenfor fodbold, der bærer det selvstændige foreningsnavn SHN/Ulfborg.

SHN/Ulfborg
Staby, Husby, Sdr. Nissum og Ulfborg gemmer sig bag forkortelsen SHN/Ulfborg. Dermed strækker fodboldafdelingen sig over fire områder, hver med sine hold og faciliteter.

Ulfborg IF har med udgangspunkt i blandt andet de fine faciliteter i og omkring Vestjysk Fritidscenter i Ulfborg en god base for en lang række idrætsmæssige aktiviteter for hele lokalområdet.

Vedtægter for UIF

Læs vedtægterne her

Vedtægterne for Ulfborg Idrætsforening (UIF) er skrevet i en pdf-fil.

Vedtægterne er senest opdateret i februar 2016.

Det kræver at du har installeret Acrobat Reader på din computer, for at læse dette format.

Gå ind på www.adobe.com for at hente Acrobat Reader (gratis).

Politikker

Nedenfor er nogle af de forholdsregler og retningslinjer vi benytter os af i Ulfborg IF.

Ikke alt er sat på skrift og det skyldes at der ikke har været anledning eller behov for dette. Trods det, har vi alligevel definerede nogle regler, i forhold til den fokus der er på undervisning og samvær mellem mennesker.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Ulfborg IF på post@ulfborgif.dk

Oplysninger om trænere
Der indhentes straffeattest på alle trænere og ledere der træner børn under 15. Det gør vi, og det er vi i følge loven forpligtet til.

Billeder / fotografering
Alle billeder der vises på denne side er taget under hensyn til den enkeltes privatliv.

Enhver gengivelse der måtte virke generende eller stødende på den fotograferede har været utilsigtet, og betyder at vi selvfølgelig fjerner billedet fra hjemmesiden.
Kontakt i så fald web@ulfborgif.dk 

Alkohol
Alkohol må ikke på nogen måde være til stede for medlemmer under 18 år. Det gælder før, under og efter træning, kampe eller til øvrige arrangementer.


Ingen medlemmer under 18 år må medbringe eller nyde alkohol i forbindelse med aktiviteter der har nogen tilknytning til Ulfborg IF.
Overtrædelse vil medføre bortvisning.