Hovedsponsor Ringkøbing Landbobank

Ulfborg IF Svømning havde i tirsdags sæsonafslutning for alle de dygtige børn i svømmeskolen. Arrangementet havde kanon opbakning og en fantastisk skøn stemning - ligesom hele sæsonen har båret præg af!

Vi var så heldige, at Ulven Billie var nysgerrig efter at se, hvor sjovt vi har det når vi svømmer i Ulfborg.
Derfor blev vi enige om at vi ville prøve noget nyt i år som supplement til vores diplomfester, og invitere svømmere og familier til en samlet fest, som afslutning på hele sæsonen.

Det må man sige, at I tog godt imod! 130 glade børn, søskende, voksne og trænere - i alle aldre troppede op, - og svømmehallen var fyldt med latter, plask og smil.

Arrangementet bød på fri leg i bassinet, hvor børnene kunne vise deres svømmefærdigheder frem og nyde vandets sjove udfordringer sammen. De kunne også sige pænt farvel og god sommer til trænerne og vennerne fra holdet. 

Billie var så glad for invitationen, at han havde taget lækre børneboller og saftevand med til deltagerne, hvis der var behov for en pause i legen. Han stillede også op til både selfies og highfives! 

Han havde også taget nogle flotte svømmetasker med, der blev udloddet blandt alle svømmerne.

Stort tillykke til de heldige vindere, det var rigtig spændende, da de skulle udtrækkes! :-)

IMG 3846
Thumbnail IMG 3829
IMG 3841

Vi vil gerne rette en stor tak til alle jer, der mødte op og bidrog til den fantastiske stemning. Jeres opbakning har været uvurderlig hele sæsonen igennem, og det har været en fornøjelse at se børnenes udvikling og glæde i vandet.

Det er de skønne børn, og jeres engagement og støtte, der gør vores svømmeskole til noget helt særligt.

Der er nok flere, der allerede ser frem til vi ses igen i efteråret vi skriver ud, så snart holdene er åbne for tilmelding.

Vi hopper i vandet igen i uge 37, og vi håber at se både velkendte og nye ansigter til endnu en spændende svømmesæson.

Indtil da ønsker vi jer alle en skøn sommer fyldt med vand, sol og sjove oplevelser.

Med venlig hilsen

Trænere og bestyrelsen i Ulfborg IF Svømning

IMG 3819